Bestellen & leveren

Bestellen en leveren…

Levertijd:

We gaan uw bestelling verwerken als de betaling bij ons binnen is. Onze fabrikant gaat zo snel mogelijk voor u aan de slag om de bestelling op uw maat te vervaardigen. De gemiddelde levertijd is 2 à 3 weken maar dit kan afwijken omdat wij afhankelijk zijn van onze fabrikanten en vervoersdiensten.

Verzenden is gratis bij besteding vanaf € 750,-:

De verzendkosten bedragen € 19,00 per bestelling. (België € 33,00, buitenland overig op aanvraag).
Wanneer u een bestelling plaatst van € 750,- of hoger, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening (geldt uitsluitend voor Nederlandse leveringen). Woont u in het buitenland en wilt u daar graag geleverd krijgen, stuur dan uw bestelling per mail naar ons toe. U ontvangt dan een orderbevestiging inclusief transportkosten.

Afhalen:

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om het pakket gratis af te halen in onze winkel in Waalwijk. We stellen u op de hoogte zodra het pakket aanwezig is.

Pakketdienst en eigen bezorgservice:

Wij werken met betrouwbare pakketdiensten en een eigen bezorgservice. U ontvangt per mail bericht zodra uw bestelling overhandigd is aan de pakketdienst. Het exacte levertijdstip is vooraf helaas niet bekend.
Als uw pakket wordt bezorgd door onze eigen bezorgservice dan wordt u minimaal 1 dag voor levering gebeld om te overleggen over een aflevertijdstip/dagdeel.

Veilig betalen:

Via iDeal of internet bankieren kunt u het gewenste bedrag over laten schrijven. Wij bevestigen uw betaling en bestelling via een e-mail.

CBW erkend, dus veilig kopen:

Wij vinden het belangrijk dat u zonder risico kunt kopen, daarom zijn wij aangesloten bij het CBW (centrale branchevereniging wonen). Deze branchevereniging waarborg uw bestelling ten alle tijden. Wij hanteren de voorwaarden van het CBW. Zie verderop onder het kopje ‘Algemene voorwaarden’

Retourneren & garantie:

Omdat de artikelen speciaal voor u op maat worden gemaakt, kunnen ze niet geruild of retour genomen worden. Indien de verpakking beschadigd is, kan dit uitsluitend gemeld worden bij de vervoerder. Wij verlenen 2 jaar fabrieksgarantie op alle producten mits ze op de juiste manier zijn behandeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor meetfouten en reclamaties door foutieve montage.

verbergen
Vraag GRATIS kleurstalen aan
Hoe moet ik meten?