Meubelen en woonaccessoires

Naast de raambekleding hebben we onze winkel ingericht met meubelen en woonaccessoires van Eleonora, Sevn en By-Boo. Dus zeker de moeite waard om onze winkel te bezoeken.

Wij zijn dealer van deze merken. We hebben een aantal artikelen in onze winkel op voorraad en voor de complete collectie kunt u de showroom van de leverancier in Barneveld bezoeken. Meer info? Bel of mail ons even: 0416-349711 of info@gordijnenhuis.nl

Wij werken met meubelen van Eleonora, niet alleen omdat dit merk de  laatste trends volgt, maar ook omdat de prijs kwaliteit past binnen onze visie “Betaalbaar wonen voor een scherpe prijs!” Alle meubelen kunt u op de site van Eleonora en in hun showroom in Barneveld bekijken. De collectie bevat o.a. eetkamertafels, eetkamerstoelen, barkrukken, bankjes, salontafels, kastjes en bureaus. Wij hebben een kleine collectie in onze winkel en hebben alle stofstalen van de meubelen. 

Het merk Sevn omvat vele banken van een goede kwaliteit, maar zeer gunstig geprijsd. Alle banken zijn module banken. U kunt dus zelf de bank samenstellen, van 3 zits tot hoekbank met hocker. In onze winkel hebben wij enkele banken staan, we kunnen uw alle verschillende modules en mogelijkheden per bank tonen. En u kunt kiezen uit een grote collectie stoffen. Als u de gehele collectie banken wilt bekijken, dan kunt u bij de showroom van de fabrikant in Barneveld gaan kijken. 

By Boo het meest verkochte merk op gebied van woonaccessoires van dit moment. De collectie omvat kussens, lampen, karpetten, bijzettafels, stoelen, garderobes, spiegels enzovoort. Kijk op de site, in onze winkel of in de showroom van de fabrikant in Barneveld. Wilt u wat meer weten over de mogelijkheden, bel ons: 0416-349711. 

Ook leuke woonartikelen van beursen in binnen en buitenland!
En altijd…betaalbaar wonen!!

verbergen
Vraag GRATIS kleurstalen aan
Hoe moet ik meten?