Over Gordijnenhuis.nl

Over ons…

Gordijnenhuis.nl:

We bestaan sinds 1999 en hebben maar één doel voor ogen: mooie raambekleding bezorgen tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Dit doen wij in onze winkel en in deze webshop. Wij bieden en uitgebreide collectie raambekleding in vele soorten en altijd op maat gemaakt.

Specialist in jaloezieën:

Wij hebben ons gespecialiseerd in jaloezieën – in vele materialen te bestellen – exact op maat gemaakt, ook XXL – in vele uitvoeringen verkrijgbaar, dus passend bij elk raam – en natuurlijk voor een betaalbare prijs! Daarnaast bieden wij ook ruime collecties vouwgordijnen, gordijnen, rolgordijnen, dubbele plissés en duo-rolgordijnen aan. Een gedeelte hiervan vindt u in onze webshop, de gehele collectie kunt u vinden in onze winkel in Waalwijk.

Advies:

We hebben inmiddels vele klanten geholpen en een groot aantal huizen ingericht, daarom geven wij graag advies als u wat hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze. U kunt ons bereiken via telefoon 0416-349711 of mailen via info@gordijnenhuis.nl. Of bezoek onze winkel aan de Wilhelminastraat 17 A, 5141 HJ te Waalwijk. Voor het stofferen van een gehele woning, komen wij graag bij u thuis! Montage binnen de regio behoort ook tot de mogelijkheden.

Wonen:

Wij hebben de winkel ingericht met meubelen van Eleonora, By-Boo en Sevn en woonaccessoires van woonbeurzen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar in onze winkel. Vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven:

Wanneer u van onze produkten grotere aantallen wilt bestellen voor kantoor of bedrijf, dan maken wij een passende aanbieding exclusief BTW voor u. Graag zien wij uw mail tegemoet: info@gordijnenhuis.nl

Openingstijden winkel én bezoek op afspraak:

Wilt u onze winkel bezoeken? Zie de openingstijden op deze site. Het adres is: Gordijnenhuis, Wilhelminastraat 17A, 5141 HJ Waalwijk. Liever een afspraak maken? Bel dan 0416-349711 of 06-29592134 (ook bezoek mogelijk in de avonduren en op zon- en feestdagen). Onze winkel is rolstoelvriendelijk.

verbergen
Vraag GRATIS kleurstalen aan
Hoe moet ik meten?